Aerosoler

MASTER SNABBLACK

Detta är en snabbtorkande lackfärg som fäster på de flesta trä- och metallmaterial. Vid övermålning skall man först testa att färgen torkar och fäster på underlaget. Den är framtagen för att ge en högtäckande yta på olika material. Används inom industrin för produktmålning, märkning och kvalitetsbestämning av järn och stål. Inom hem och hobby målas leksaker, verktyg, luckor, cyklar, gräsklippare, möbler etc. 400 ml. 6 st/frp

RAND UNIVERSALOLJA

RAND Universalolja är en smörjande och skyddande spray för delar av plast och metall. Skyddar mot rost och korrision. Penetrerande effekt och tränger bort olja, tjära, vax och rester av lim. Verkar inom ett brett temperatursintervall (-50°C - +200°C) RAND Universalolja fungerar som smörjmedel till bl.a. tunnare kedjor, lås, verktyg, trädgårdsmaskiner. Perfekt för all typ av underhåll och passar likt väl på verkstaden som hemma. 400 ml.

RAND METALLRENGÖRING

RAND Metallrengöring är ett effektivt lösningsmedel som täcker de flesta behov av rengöring av maskiner och metaller. Lösningsbaserat avfettningsmedel som ej behöver eftersköljas. RAND Metallrengöring kan med fördel användas före lödning och limning samt för avfettning och rengöring av bl.a bromsar. 400 ml.

RAND KONTAKTRENGÖRING

RAND Kontaktrengöring rengör och avlägsnar effektivt olja, fett och smuts från elektroniska komponenter. Efterlämnar en torr yta. Leder ej ström, har hög täthet och låg ytspänning. Avlägsnar flussmedel, tunna oljor, fingeravtryck och andra föroreningar. Angriper ej plast. RAND Kontaktrengöring används för rengöring av av bl.a. reläer kretskort, kontaktytor och elektronisk utrustning. Passar utmärkt vid reparationer av vitvaror. 400 ml

RAND GALVSPRAY

RAND Galv är ett zinkrostskydd och är fullt jämförbart med varmgalvanisering. För behandling av järnföremål samt skydd av redan galvaniserade föremål efter sågning, håltagning eller svetsning. RAND Galv Används bl.a. till skydd för alla järnmetaller. Speciellt lämplig för att skydda svetsfogar och metaller som är utsatta för korrision. Snabbtorkande och klar att använda direkt. Värmetålig upp till +600°C 400 ml 12 st/frp.

RAND FÖNSTERPUTS

RAND Fönsterputs är ett specialkomponerat rengöringsmedel i skumform som snabbt löser beläggningar av bl.a fett, oljor, smuts och rökgasfilm. Kan med fördel användas på glas, emalj, kakel och rostfria material. 400 ml.

SLP 200 SUPER LUBE PLUS

Master SLP 200 Super Lube Plus är en snabbverkande och smörjande high end produkt, uppbyggd på jamaicansk Pimento-olja med de absolut bästa egenskaperna för de mest krävande applikationerna. Master SLP200 Super Lube Plus passar utmärkt för smörjning av tryckluftsverktyg, kedjor, vajrar, precis utrustning och finmekanik samt allt övrigt underhåll. Temperaturområde: -10 °C till +200 °C.Volym: 400 ml

MASTER PRIMER

Master Primer ger ett grundskydd åt metallytor och förhindrar korrosion på järn, stål och aluminium och används på bilkarosser, svetsfogar och alla slags stål-och järnytor. Den torkar snabbt och tål temperaturer upp till +80°C. Master Primer ger ett hållbart underlag för de flesta färger och är mycket snabbtorkande. Den är övermålningsbar redan efter 30 minuter. 400ml. 12st/frp.